Встигніть купити! Акція на плюшевих ведмедиків від фабрики м'яких іграшок «Копиця».

  • Встигніть купити! Акція на плюшевих ведмедиків від фабрики м'яких іграшок «Копиця».


Традиційно для кожного сезону, ми вирішили ощасливити десять наших клієнтів знижкою на плюшевих ведмедиків.
Напередодні свят, фабрика «Копиця» запускає нову акцію, що дозволяє придбати м'якого ведмедя величиною від 50 до 90 см. за спокусливою ціною. Ми розуміємо, як Вам важливо принести радість своїм близьким людям. Акція діє на певні позиції, які легко знайти в категорії «ведмеді» на сайті.
Чому саме плюшеві ведмедики? Вони вважаються універсальним подарунком на світі, підходять, як у вигляді романтичного знаку уваги для коханої дівчини, так і у вигляді подарунка на день народження улюбленої мами. У даній статті, ми познайомимо Вас з трьома учасниками акції, і розповімо про те, як прийняти в ній участь. Ми підібрали найпопулярніших плюшевих ведмедиків, акційна пропозиція зазначених варіантів обмежена в кількості. Для наочності, ми влаштували ведмедям окрему фотосесію.

Акційні плюшеві ведмедики від виробника:


Лот №1, ведмежа "Бублик 1", коричневий, висота 70 см. Дана модель користується попитом в якості подарунків дітям, дорослим. Зовнішність ведмедика привертає увагу, а колірна гамма і деталі прикрас викликають інтерес. Дитина, граючи з ведмедиком, розвиває моторику пальчиків і фантазію. Також, «Бублик» улюбленець дівчат і чудовий презент. Іграшка популярна у всіх розмірах, але саме в цьому виконанні, вона більше затребувана. Прийнято говорити «подарунків не буває забагато», ми ж вважаємо, м'яка іграшка ведмідь не може бути занадто великий.

Купити плюшевого ведмедика

Лот №2 ведмідь «Бублик» 2/7, 90 см. Представлений плюшевий ведмедик - топ продажів серед ведмедів. Завдяки зовнішнім виглядом, він заворожує. Такий красень викличе захват у другої половинки, допоможе виразити почуття. Іграшка прикрасить інтер'єр, стане незамінним пристроєм в будинку. Розміри і набивка дозволяють комфортно засинати,лежачи на «Бублику». Велетень йде в комплекті з сердечком.

Великий плюшевий ведмедик купити

Лот №3 «Ведмедик №2» - ніжний сірий колір ведмедя і милий вираз обличчя не залишать байдужим. Іграшка одягнена в кофточку і штанці. Модель особливо відома серед шанувальників м'яких ведмедиків. «Мишка №2» вдале придбання, яке доповнює колекцію. Універсальний сюрприз для людей в не залежності від статі і віку. Якісний штучне хутро, з середньою довжиною ворсу, не додасть проблем з прибиранням. Пізнаваний образ, схожий з популярним у всьому світі ведмедиком "Тедді".

Мяка іграшка ведмедик Тедді

Для прийняття участі в акції, Вам потрібно знайти одного з варіантів в відповідний категорії на сайті. Зайдіть в картку товару натисніть «купити», і в коментар впишіть назву акції.

 

 

Як вибрати «свого» плюшевого ведмедика?

Всі наші покупці стикалися з цим питанням, особливо вибираючи м'яку іграшку на подарунок або дитині. Наші менеджери, розуміючи проблему, консультують кожного клієнта. Завжди відповідаючи на необхідні питання. Борючись з невизначеністю, можете запитати все, що цікавить Вас за обраною категорією, позицією. Уточнити всі тонкощі і нюанси.
Порада: при покупці думайте про людину, якій призначається іграшка. Згадуйте, що йому подобається, улюблені кольори, казки чи оповідання, що прикрашає його будинок. Відповіді допоможуть підібрати підходящий виріб.
Велику роль відіграє вік, зріст і привід. Причина покупки - важлива частина, яка допомагає вирішити безліч завдань, труднощів вибору.

Чому наші іграшки краще?


Всі вироби, представлені на сайті, розробляються і шиються в Україні. М'які іграшки фабрики «Копиця» протягом більше 20 років прикрашають дитячі кімнати, допомагають розвиватися і рости малюкам, стають незамінним атрибутом серед зізнань у любові, вибачень. Деякі клієнти на початку існування фабрики, купували іграшки дітям, а тепер внукам. Іграшки допомагали створити нову сім'ю, переходячи в маленькі ручки після.
Матеріали, необхідні для створення, не містять шкідливих речовин і повністю відповідають нормам встановлених державою. Тканина безпечна для дитячої шкіри, приємна на дотик і легка в догляді.

В інтернет-магазині представлений великий асортимент м'яких іграшок, також іграшок під замовлення і за власним дизайном. Клієнт завжди знайде те, що шукав. Зробити покупку легко через сайт, по телефону або замовити зворотний дзвінок. Консультант магазину зв'яжеться з замовником, уточнить і звірить всю інформацію. Доставка здійснюється після оплати, в разі післяплати, відправка проводиться на наступний день. Номер ЕН пересилається СМС-роботом від нашого магазину. За ТТН, Ви можете відстежувати маршрут посилки, її місцезнаходження, дату передбачуваної доставки.
Підприємство бажає вдалих покупок, встигніть придбати плюшевого ведмедика за акційною ціною. Телефонуйте зараз і забирайте м'якого ведмедя додому.

25.09.2019 08:54:57
0
1995

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!