Виробництво м'яких іграшок в Україні

  • Виробництво м'яких іграшок в Україні

Часто, купуючи подарунки в онлайн, або живих магазинах, ми не замислюємося про країну їх походження. Здавалося-б не важливо, де був проведений товар, аби він був: якісним, красивим, відповідав очікуванням покупця. З масовим поширенням китайських товарів, дійсно стало складно знаходити або розрізняти товари на полицях. Адже якісним може бути виріб з будь-якої країни, головне щоб він відповідав заявленої вартості.


Нам часто задають питання, як українським виробникам м'яких іграшок, до сих пір вдається конкурувати з азіатськими постачальниками. Відповідь просто - наші товари краще, а в поєднанні ціна-якість, вони значно краще.


У деяких статтях, ми наводили приклади, порівнюючи плюшевого ведмедя нашого виробництва, з ведмедиком купленим на «Аліекспресс» за ті ж гроші. Якщо цікаво, пошукайте в архіві статей. Дана стаття не про це. Ми хочемо поділитися інформацією, як же нам вдається бути в тренді, не тільки утримувати, а й нарощувати позиції.


Модернізація виробництва м'яких іграшок
Є два основних способи виготовлення:
· Автоматичний - заміна людської праці машинним;
· Ручний - мінімальне використання машин в процесах.
Ми віддаємо перевагу власним, змішаного типу. Коли основні завдання виконують люди, але процеси, які найбільше віднімають часу - автоматичні. М'які іграшки - товар, який має душу. У багатьох випадках, його купують діткам. Нам хочеться вірити, що товари вироблені в ручну мають душу.


Досвідчені співробітники і правильна організація відділів
Багато колег працюють з нами з моменту заснування фабрики. Наші досягнення стали їхніми досягненнями. А разом ми створили необхідні відділи, об'єднавши і організувавши правильну роботу процесів:

крій;
пошиття;
ВТК;
ІТ;
Відділ розробки нових виробів і інші.
Всі вони заради однієї спільної мети - виробництва м'яких іграшок високої якості за доступною ціною. І без активної участі кожного окремого співробітника, це було б неможливо.


Про класиці, новинки, необхідність змінюватися
Візьмемо за приклад класичного плюшевого ведмедика з нашого асортименту. Є два види ведмедів за принципом виготовлення: в сидячому положенні і лежачому. Наш екземпляр відноситься до другого. Велика і широка поперек, положення ніг не вниз, а вперед, передні лапки в сторони. Його можна використовувати як для сну в обнімку, так і в якості декору інтер'єру. Дітки підростають, а колись подаровані іграшки служать пам'яттю. Не обов'язково їх складати в комору, краще поставити на полиці поруч з фото рамкою. Так Мишко буде служити нагадуванням про радісний день. Наше ставлення до моделей ведмедів сентиментальне і, судячи з зацікавленості покупців, воно притаманне не тільки нам.


Але світ не стоїть на місці. З розвитком матеріалів для виготовлення м'яких іграшок змінюється і фурнітура. Колись популярний мікро-плюш, пішов в історію і нині в моді штучне хутро «Травка». Ігнорувати це нововведення, значить не виправдати очікування наших постійних клієнтів. До таких змін ми ставимося позитивно і постійно стежимо ринків матеріалів, фурнітури і набивання.


Масове виробництво м'яких іграшок для оптових клієнтів
Будь-який підприємець, або велика торгова кампанія можуть стати нашим оптовим покупцем. Ми відкриті для співпраці з кожним, хто захоче дарувати дітям і дорослим радість у вигляді м'яких іграшок. Для початку роботи, рекомендуємо зв'язатися з менеджером відділу оптових продажів і отримати попередню консультацію.

Підводячи підсумок, хочемо висловити подяку кожному нашому співробітнику, і кожному покупцеві м'яких іграшок торгової марки «Копиця» спасибі. Без вас, фабрика не змогла б існувати.

20.02.2020 15:53:55
0
1018

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!