Оновлення модельного ряду рюкзаків.

  • Оновлення модельного ряду рюкзаків.

Рюкзак відомий людині з давніх часів. Являє собою своєрідну сумку для носіння на спині різних речей. Існує безліч варіантів, від найпростіших речового мішка, і армійських ранців, до технологічних туристичних і альпіністських з жорстким каркасом.

Окремим напрямком вважаються міські та шкільні ранці для дітей і підлітків. Це зазвичай невеликі заплічникі різних забарвлень, і декору. Часто виконуються в формі популярних героїв кінофільмів або мультиплікації. Повторюють обриси тварин.

Фахівці фабрики м'яких іграшок «Копиця» стежать за модними тенденціями в світі іграшок. Асортимент рюкзаків поповнився новим модельним рядом.

Рюкзак «Діно» виготовлений з м'якого мікроплюша блакитного, фіолетового червоного і коричневого кольору. Прикрашений класичним гребенем динозавра і милим хвостиком.
Рюкзак Дино

Дитячий рюкзак «Дракончик» зшитий з тканини чорного кольору. Крила і плавнички хвоста нагадують Беззубіка з серії МФ «Як приручити дракона».
Рюкзак дракончик

Ранець «Бджілка» виконаний з яскравого плюшу жовтого і чорного кольорів. Оформлений блискучими бджолиними крильцями і ріжками комахи.
Рюкзак пчелка

Розміри:
Висота - 22 см .;
Довжина - 22 см .;
Ширина - 15 см.

У рюкзачках використовується якісна підкладка, верхній клапан на блискавці і регульовані плечові лямки. Підійдуть ємні аксесуари як дорослим, так і юним модницям.

30.03.2021 18:32:42
0
648

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!