М`які іграшка собака

  • М`які іграшка собака

Собака - вірний друг і товариш для людей вже тисячі років поспіль. У сучасному світі неможливо уявити людину, котра немає чотириногого члена сім'ї, саме сім'ї. Іноді їх прирівнюють до людей. Вчені прийшли до висновку, що перше одомашнення відбулося в епоху верхнього палеоліту, а це 40-12 тис. років тому. З тих часів тягнеться любов до цих тварин. Своєю душею і наївністю, вони розчулюють людство. Розважають в сумні моменти, піднімають настрій, втішають або просто знаходяться поруч.

До того ж, пси мають 5 органів почуттів, як і люди. Вони незамінні в багатьох галузях. Тож не дивно, що м'які іграшки собаки популярні і затребувані в усіх точках земної кулі. У кожному будинку вони прикрашають інтер'єр або ліжечко, дитячу кімнату.

Плюшеві собаки від фабрики «Копиця»:

У магазині присутні різні види м'яких песиків на будь-яку цінову політику і підбір.
Під кожним виробом знаходиться характеристика, з перерахуванням розмірів і опис. М'які іграшки легко підібрати, відштовхуючись від переваг вашого малюка. У категорії розміщені собачки різної породи, кольору і об'єму. Асортимент широкий, пропонуючий всілякі варіанти іграшок на розсуд клієнта:

  • маленькі песики
  • ляльки
  • великі собачки
  • набори звіряток
  • в одязі
  • з довгим ворсом
  • гладкий мікроплюш в оформленні
  • принцеси
  • подушки-трансформери
  • лежачі
  • сидячі;
  • стоячі.Мяка іграшка собачкаМяка плюшева іграшка собака

Менеджери миттєво оформляють замовлення, відповідаючи на всі поставлені вами питання. Детальна консультація по кожній іграшці. Матеріал, необхідний для шиття якісний, який відповідає встановленим нормам держави. Безпечні тканини, не викликають роздратування чуйної шкіри, не вимагають додаткового догляду при тривалій експлуатації. Досить делікатного або ручного прання, і плюшева іграшка повертає первинний зовнішній вигляд.

Цікаві факти:

При написанні статті неможливо не згадати про факти пов'язані з собачками. По-перше, вони розуміють людські жести і слова, сплять в хазяйських ліжках. По-друге, п'ють, звертаючи язик в формі ложечки не вгору, а вниз від неба. Мають 1700 смакових рецепторів і найважливіше, що власники собачок рухаються на 66% більше ніж інші особи.

Користь:

Нюх - головний фактор псів, який врятував безліч життів. Вони вловлюють запах людини під двометровим шаром снігу. Завдяки сенсорним здібностям, собаки стають цілителями. Наприклад, в кінологічному центрі навчають 17 представників даної категорії, здатних чути носом зниження глюкози в крові. У світі існує спеціальне лікування, що називається каністерапія. Особливо, це значимо для маленьких діток. Собачки заспокоюють їх, зароджуючи в них почуття безпеки, захищеності. Стаючи помічником у всьому.
Бажання мати надійного друга на довгий час з'являється з юних років і триває протягом усього життя. Вони прив'язуються до волохатим тваринам. Тому, м'які іграшки собаки ніколи не вийдуть з моди. Залишаючись популярним подарунком, який дарує лише радісні емоції.

 Плюшеві собаки - це перше, що підносять батьки на свята або просто так. Безсумнівно, малеча отримує захват від цього. Адже кожен малюк мріє отримати м'якого, надійного товариша з яким можна гуляти, ходити в садок і засинати. Носити його з собою в рюкзаку або сумочці, граючись в будь-яких місцях. У нашому магазині, ви легко можете підібрати іграшку для улюблених крихіток.Мяка іграшка собака

М'які іграшки собаки - це завжди правильний вибір і чудовий сюрприз, який несе в собі якості вірності, надійності. Принесіть незабутні емоції щастя близьким.

19.03.2019 10:49:43
0
1706

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!