М`які іграшки оптом

  • М`які іграшки оптом

Як відкрити магазин м'яких іграшок. Ви цікавитеся ?! Ми підкажемо.
М'які іграшки - це завжди затребувана категорія товарів по всьому світу. Безліч підприємців займаються виключно продажем плюшевих виробів, поставляючи їх магазинам або самі продаючи. Як в великої кількісті пропозицій вибрати вигідне, що несе не тільки дохід, а й позитивні відгуки задоволених покупців, що незабаром повернуться знову?

Дана стаття для вас, якщо ви:

  •  
  • Плануєте відкрити власний магазин дитячих товарів;
  • Гортаєте сторінки пошукової системи, підбираючи надійного постачальника;
  • Маєте складнощі з формуванням першого замовлення, зважаючи на відсутність досвіду роботи з асортиментом;
  • Не знаєте цін, але не маєте бажання переплачувати;
  • Чи не маєте власного транспорту для самовивозу товару;
  • У пошуках нового, більш якісного товару.

За нашою інформацією, в Україні на 2019 й рік, щомісяця відкривається більше п'ятдесяти нових магазинів дитячих товарів. Не кажучи про інтернет сайти. Питання перераховані вище, є основоположними в такій ситуації. Без їх вирішення, бізнесменів чекає самотній, довгий і тернистий шлях до успіху. І успіх посміхнеться далеко не кожному. Будуючи бізнес в Україні з нуля, власники фабрики м'яких іграшок «Копиця» пройшли цей шлях самостійно. Створили сприятливі умови для всіх партнерів, які починають або тих, з ким разом припало до нього йти. Ми розповімо про тонкощі, що стосуються середини вашого починання - безпосередньо товарів.

Які бувають види м'яких іграшок і їх класифікація на сайті фабрики:

  • Тварини - плюшеві ведмедики, котики, собачки, зайчики, рибки, птахи, лісові, морські і домашні тварини;
  • М'які ляльки - класичні лялечки для дівчаток і хлопчиків, а також рукавички на руку для домашнього лялькового театру;
  • Дитячі рюкзаки і сумки;
  • Крісла для малюків і подушки іграшки;
  • Іграшки сувеніри - квіти, українські національні та інші.Сувенірна квітка в горщику

Ринок не стоїть на місці, це живий організм. Мода і попит на дитячі іграшки постійно в русі, хоча і циклічні. Якщо незаперечним бестселером в усі часи були ведмедики, тобто вироби, попит на які зростає і знижується в залежності від декількох факторів:

  • Сезонність. Дельфіни і акула, наприклад, більш популярні влітку, ніж в зимовий період. Сніговик і Дід Мороз - навпаки. Це простий приклад, але саме він найпростіше характеризує вплив сезону на продажу виробів різних видів;
  • Вартість. Всі ми живемо в одній країні, і на всіх однаково впливають такі чинники як: сезон відпусток і оплата за опалення;

Свята, з якими прийнято асоціювати ті, чи інші вироби: подушка серце - ідеальний подарунок на День Святого Валентина; плюшева квітка в горщику підійде до 8 Березня.
Не варто забувати про іграшки, які просто зобов'язані бути присутніми на вашій вітрині у великій кількості: ведмежа, слоненя, панда або зайчик. Не потрібно купувати більше ніж необхідно одне або двомісячне віяння: кольорові пухнасті брелоки та інші сувеніри.Велика іграшка ведмідь

Перейдемо до головного - чим ми, як виробник м'яких іграшок оптом можемо бути корисні!

Фабрика м'яких іграшок «Копиця» займає почесне місце серед виробників іграшок. Пошиття і створення відповідає модним, популярним тенденціям 21 століття. Завжди радуючи дітей і дорослих. Підприємство співпрацює з малим і великим бізнесом, поставляючи іграшки по всій Україні зручним для клієнта способом. Незалежно від обсягу партії, замовлення доставляється оперативно і вчасно. Досвідчені та кваліфіковані менеджери допомагають знайти підходящі варіанти, визначитися з кількістю і постачанням.

Колектив консультантів з продажу фабрики Копиця, деякі з яких знаходяться на своїх посадах більше п'ятнадцяти років, із задоволенням допоможуть вам зробити перше замовлення. Поділяться знайденої знаннями, запропонувавши асортимент, який не стане тягарем.
Безумовно, оптові клієнти мають знижки, що, в свою чергу, заощаджує їхні кошти. М'які іграшки оптом - це відмінна ідея для започаткування власної справи.

Ціна іграшок українського виробництва завжди нижче зарубіжних аналогів. В одній ціновій категорії - якість українських товарів завжди буде вище. Не будемо заглиблюватися в подробиці по даній темі, вказавши лише основні: відсутність логістики та митних витрат;
Безкоштовна доставка по Україні - вишенька на торті. Ми швидко доставимо м'які іграшки на ваш склад у кращому вигляді. Ви гарантовано отримаєте товар в первісному вигляді, без пошкоджень.
Підіб'ємо підсумок, довірившись нам - ви отримаєте актуальний асортимент якісних м'яких іграшок оптом українського виробництва за низькою ціною, з безкоштовною доставкою на ваш склад.

Сподіваємося, стаття була вам корисна, і ви зробите свій вибір на нашу користь. Все, що відділяє вас від початку роботи - це дзвінок, який можна здійснити прямо зараз!

Дропшіпінг з фабрикою:

Поширеним методом співпраці є дропшіпінг. Ідея в прямому постачанню товарів клієнту постачальником, при цьому посередник не потребує склад. Посередник робить закупівлю після оплати за необхідні послуги покупцем. Такий розклад заощаджує час, дозволяючи виробнику отримувати дохід від опту, а оптовику з різниці між оптовою ціною і роздрібною.
Даний підхід ведення бізнесу отримав безліч прихильників. Наше підприємство також надає послуги дропшіпінга. Умови взаємовигідні і чесні. Головне для нас - це задоволені і задоволені покупці.
 

23.04.2019 09:09:51
0
2712

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!