Котик Саймона – патріот України

  • Котик Саймона – патріот України

Кіт Саймона – це домашній улюбленець багатостраждального Саймона, якому доводиться терпіти всі витівки свого кота. Дістається йому по повній – то Саймона розбудять спозаранку, то зіпсують йому плани на романтичну вечерю, то вкрадуть його їжу, то зіпсують довгоочікувану риболовлю. Це все пригоди кумедного котика Саймона, мультсеріал про якого набрав шаленої популярності. Різноманітні відео за участю цього кота стали вірусними, адже були на екрані кожного смартфону.

Автор серії мультфільмів – Саймон Тофілд – надзвичайно творча людина, і звичайно, пристрасний кошатник. Саме його власні коти надихнули автора на створення мультсеріалу, а саме Х’ю, Джес, Мейссі, Тедді, Поппі та Ліллі. Особливим же котом був Х’ю, саме він став поштовхом до створення першої серії мультфільму. Саймон спостерігав за поведінкою та витівками своїх котів та переносив ці історії у сюжет мультсеріалу. Тому головний персонаж котик ніби живий – він з точністю повторює поведінку справжнього котика та додає свої ніби людські здібності з ноткою гумору. Так, наприклад, одного ранку кіт розбудив Саймона битою по голові, а коли хоче їсти, то нявкає і показує лапою собі в рот.

Котик Саймона має свій власний канал YouTube, на якому майже 4 млн підписників. Секрет такої популярності мультфільму «Кіт Саймона», знаходиться в тому, що в образі головного персонажа кожен власник котика впізнає свого улюбленця. Цікаво, що більшість звуків у мультфільмі (нявкання, шипіння, дряпання) озвучує сам автор Саймон Тофілд.

Персонаж котик Саймона вперше засвітився онлайн в мультфільмі Cat Man Do і відразу покорив серця мільйонів глядачів. Так, він почав з’являтися у дизайнах футболок, чашок, блокнотів, магнітів. Фабрика м’яких іграшок «Копиця» втілила образ котика Саймона як аксесуар в автомобіль. Це кумедний кіт з великими очима на присосках, який кріпиться до скла всередині автомобіля. Такий елемент дизайну не залишиться поза увагою, адже яскравий вигляд котика одразу привертає увагу оточуючих.

saymon-patriot

Зараз значно зріс попит на іграшки з патріотичним ухилом. Тому ми розробили нову колекцію патріотичних котиків Саймона. Так, іграшка виготовлена в популярних нині кольорах (жовтий, синій, чорний, жовто-синій, відтінки військової форми) і з патріотичними закликами («Слава Україні!», «Україна понад усе!» «Разом ми сила!»). Такий подарунок точно сподобається автолюбителям та справжнім патріотам. Замовляйте іграшку для себе, - і ви гарантовано отримаєте заряд гарним настроєм.

03.06.2022 13:44:25
0
156

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!