Класичні плюшеві ведмедики

  • Класичні плюшеві ведмедики


Ми часто пишемо в описі іграшок, що плюшевий ведмедик - не просто хороший подарунок, але і чудова прикраса інтер'єру житлової кімнати. Для підтвердження наших слів, ми зробили спільну фотосесію з продукцією фабрики меблів в класичному стилі. Хочемо поділитися з вами результатами. Разом оцінити отримані фото і описати зроблені висновки. Також, провести аналогію з імпортованими товарами. Підкреслити їх відмінності.


Для початку розповімо, що таке класичний плюшевий ведмедик і чим він відрізняється від сучасних китайських аналогів. Переглянувши сотні фотографій в мережі, можна прийти до висновку, що навіть в СРСР, де всім правив ДЕСТ, вироби відрізнялися не тільки за кольором, але і за формою. Для мене, автора даної статті, це стало прозрінням. Я народився в Радянському Союзі, але свідомий вік припав на період, коли його вже не було. Стереотип про товари на вітринах, склався зі старих фільмів і мультфільмів. Мені була близька думка, що плюшевих ведмедиків, було максимум три на всю країну. І асортимент розбавляли лише кольори і матеріали.

У моєму уявленні і зі спогадів, пропозиція була наступною:Плюшевий ведмедик купити в Україні

 

  • Олімпійський ведмедик, приурочений до проведення олімпійських ігор;
  • Подоба ведмедика Тедді;
  • І коричневий ведмідь, який був навіть у моєї мами, з гладкого як оксамит матеріалу.
     

Копнувши глибше, я дізнався, що наявність певного стандарту існувала. Але країна була величезною, з безліччю фабрик в різних регіонах. І відмінностей було не уникнути. Але було одне, що об'єднувало всі моделі іграшок - їх зовнішній вигляд, схожий з мультиплікаційним чином, але не далеко пішов від оригіналу: короткі передні і задні лапи, невеликі вушка, витягнута мордочка. Сьогодні, в період, коли ринок рясніє пропозиціями з будь-якої країни світу, ви можете купити плюшевого ведмедика, наприклад, китайського виробництва, поняття стандарту стало занадто розмитим.

Як відрізнити китайського плюшевого ведмедика?


Самим всесвітньо відомим м'яким ведмедем, став «Тедді». Історія його, корінням сягає в початок двадцятого століття. З його образу досі виробляють м'яку іграшку.

З відкриттям торговельних кордонів, товари з Китаю заполонили західні ринки. Їх вплив позначився і на Україні. Де велика частина товарів на вітринах, як і в усьому світі, виробляється в Китаї.

 

Які відмінності можна побачити неозброєним оком ?!Купити мяку іграшку ведмедика

 

  1. Мордочка і вушка змінилися, але не значно. І про їх привабливості можна сперечатися годинами;
  2. Матеріал - все те ж штучне хутро. Часто коричневий, сірий або бежевий;
  3. Але лапи, як передні, так і задні - стали сильно продовгуватими.


Це і є головна різниця, між ведмедиком, який був у моєї мами і половиною пропозицій на сьогоднішньому ринку України. Плюшеві ведмеді знайшли швидше людську форму, ніж свого прямого родича - ведмедя.

Класичні плюшеві ведмедики фабрики м'яких іграшок «Копиця»


У 2018-му році, ми відсвяткували наше двадцятиріччя. Це були щасливі роки розвитку технологій, розширення асортименту. Роки, за які ми здобули тисячі клієнтів по всій Україні, багато з яких стали нашими друзями. Йдучи в ногу з часом, ми розширювали пропозицію, вводячи нові вироби, задовольняючи потреби ринку. Модернізували процеси виробництва, роблячи товари дешевше і якісніше. Але одне залишилося незмінним - образ, щодо якого проводяться наші плюшеві ведмеді.Плюшеві ведмедики від фабрики Копиця

Плюшеві ведмедики фабрики "Копиця"

  1. Доброзичливі;
  2. Мають привітний зовнішній вигляд;
  3. З доброю і витягнутою мордочкою;
  4. Подобаються дорослим і дітям;
  5. Якісно зшиті;
  6. І головне - викликають найтепліші емоції, чи то ностальгічні, чи то романтичні.

Вибір завжди залишається за покупцем. Можливо колись, східному ринку вдасться нав'язати українцям новий образ плюшевого ведмедя. Але ми назавжди залишимося вірними нашим традиціям.
 

29.07.2019 11:06:26
0
2131

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!