Плюшеві ведмеді від виробника

  • Плюшеві ведмеді від виробника

Плюшеві ведмедики від виробника - візитна картка будь-якої фабрики іграшок. Всілякі варіанти виробів приваблюють покупців, ваблячи своєю різноманітністю і оригінальністю. Кожен виробник має свій каталог відомих ведмежат на будь-який смак.

Фабрика іграшок «Копиця» представляє лінійку власних плюшевих ведмежат розміщених в офіційному інтернет - магазині підприємства. В окремих категоріях, що поділені на «Плюшеві ведмедики» і «Великі м'які іграшки», для кращого орієнтування покупця. Вироби мають детальний опис, вказані характеристики і розміри. Матеріал, необхідний для шиття - мікроплюш. Це сама часто використовувана тканина для створення плюшевих іграшок. За своєю структурою, він приємний до тіла, не викликає роздратування шкіри і досить легкий у догляді. Різниться лише довжина ворсу, наприклад, деякі ведмедики, мають більш довге хутро, яке можна розчесати. Клієнт сам визначається з бажаним виробом. Завдяки складу, плюш не провокує моль до поїдання - це особливий плюс, і він добре піддається шиття.
Набивка - синтепух, він легкий, що дозволяє користуватися як подушкою для сну і підголівника. Без труднощів брати в подорож, перевозити, і, звичайно, гратися.

М'які іграшки ведмеді «Копиця» діляться:

  •  Маленькі - до 30 см.

Дуже добре підходять для діток, які люблять носити іграшки з собою, а також засинати з ними, брати в садок або прогулянку. Асортимент широкий. Вибираючи ведмедя для малюка, відштовхуйтесь від цілей покупки. Беручи до уваги улюблені кольори.
Також, це приємний подаруночок близьким людям і рідним.Мякі іграшки ведмеді

  • Середні - 30-60 см.Плюшевий ведмедик

Ведмедики даного розміру - популярні серед дітей, закоханих. З ними малюкам, що  старше цікаво грати. Вони прикрашають інтер'єр і нагадують про радісні події. Також, це чудовий подарунок для другої половини.

 

  • Великі - 60-90 см.Велика іграшка ведмедик

Плюшеві ведмедики - завжди відмінний сюрприз, що підходить усім без винятку. Ними чудово прикрасить дитячі кімнати або інші приміщення.

  • Величезні, гігантські - від одного метра і до трьох.Мяка іграшка ведмедик

Ведмеді такого розміру відомі подарунки для коханих. Поширеним стала ідея дарувати великого ведмедика, роблячи пропозицію руки і серця або просто в знак любові. До того ж, вони стають близькими друзями для маленьких діточок, що бачать в них великого друга, що захищає від усяких бід.

Зробити правильний вибір, клієнту допоможуть досвідчені консультанти, які дадуть відповідь на всі питання, надавати всю необхідну інформацію. Але сама людина, що вибирає такий сюрприз, розуміє, що він хоче.
 

Причини запитання м'яких ведмедів:

У попередніх статтях, розповідали про історію виникнення плюшевих ведмедиків в світі. Зараз, розберемося з першопричинами їх популярності в території нашої країни.

  • По-перше - казки та анімації, де героєм був чудовий, добрий ведмедик. Багато поколінь виросли на них тому іграшки нагадують про минулі часи. Така тенденція триває досі. Екрани, казки, історії все більше насичені яскравими персонажами, що живуть в лісі, поїдають мед і варення.
  • По-друге - на протязі довгого періоду символ любові і симпатії між чоловіком і жінкою. Всі романтичні свята супроводжуються неодмінним атрибутом - ведмежам з сердечком в руках. День Св. Валентина, 8 березня, день народження або інший день не обходиться без них.

 
Плюшеві ведмедики заслужено стали улюбленцями всієї планети, радуючи своєю присутністю все населення. Ви також можете придбати свого м'якого ведмедя і подарувати рідній людині або залишити собі. Адже немає людей, які не любили їх.
 

08.04.2019 15:10:50
0
1454

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!