М'які іграшки під замовлення

  • М'які іграшки під замовлення

М'які іграшки під замовлення - це відмінна ідея для подарунків співробітникам, вчителям в честь випускного дня і не тільки. Фабрика м'яких іграшок «Копиця» надає можливість пошиття виробів за індивідуальним дизайном.

Підприємство пропонує послуги:

  • розробку за вашим власним ескізом, макетом;
  • створення сувенірів з брендом, логотипом компанії;
  • особистий напис на фігурці з різним нанесенням (вишивка, друк на матеріалі і інші способи перенесення зображення);
  • пошиття м'яких елементів на вибір клієнта.
    Мягкая подушка под заказ

Перед початком роботи досвідчені менеджери проводять тривалу консультацію з приводу різних методів створення оформлення, вводячи в курс цінової політики, тканин і способів. Вивченням ідей і прохань займаються дизайнери фабрики, підбираючи кращий варіант. Всі замовлення відправляються зручним для покупця способом. Час пошиття визначається від кількості м'яких іграшок, складнощів шиття і нанесення.


М'які іграшки під замовлення підійдуть на будь-який привід, коли є бажання вразити близьких людей або колег. Особливою популярністю ця можливість користується серед випускних класів в різних закладах або привітання співробітників в честь дня фірми. Безсумнівно, що замовлення буде унікальне і неповторне, замовник може не сумніватися в тому, що такі іграшки будуть лише у нього.
Вибір дизайну - свобода для клієнта. Фабрика виконує будь-які вимоги і примхи, при цьому радячи і допомагаючи в труднощах.

Іграшки на замовлення на випускний вечір:

Настає період, якого чекають школярі всього світу - закінчення школи. У цей важливий день, учням хочеться висловити почуття вдячності вчителям. У такі моменти є бажання залишитися в пам'яті установи і всього вчительського складу. На допомогу приходять іграшки під замовлення на випускний з особливим оформленням. Наприклад: написання року випуску і класу, приємних слів і побажань.

Плюшеві вироби можна дарувати всім без винятку, популярність іграшок залишається на висоті в будь-якому віці. Адже вони нагадують про дитячі роки, безтурботность і чудеса. Веселі звірятка радують, знайомлять малюків з особливостями їх зовнішності, життя. Особливим подарунком, вони стають для дорослих - це теплі і глибокі почуття, що тягнуться з ранніх років.

Оформлення:


Покупку можна оформити в телефонному режимі, он-лайн або самостійно привезти макет, малюнок на підприємство. При відсутності ідеї фахівці підбирають і розглядають різні варіанти, консультуючись з клієнтом. Матеріал необхідний для іграшок під замовлення сертифікований, відповідає нормам встановлених державою. Тканина не викликає роздратування шкіри, є легкою в догляді. Набивання з синтепуху, що за своєю структурою м'який і повітряний, дозволяє навіть засинати з виробом.

Розмір, колір і вид - за бажанням покупця. Всі пропозиції обумовлюються, визначаються.

Подушка под заказ
Вибираючи нашу фабрику - ви вибираєте якість. Співробітники бережливо і з повагою ставляться до клієнтів, економлячи їх час. Діють знижки і постійні акції на сайті, ціна знижується при оплаті на карту банку. Всі наші дії спрямовані на те, щоб принести радість, щирі емоції.

Іграшки на замовлення - вдала альтернатива і покупка, що несе в собі оригінальність, особливість і допомагає виражати почуття. Задовольняючи поставлені цілі і завдання. Ми радимо заздалегідь планувати завдання, щоб вкластися, в усі поставлені терміни для реалізації, обговорити всі подробиці і прохання, тонкощі. Провести консультування, і визначити можливість виконання побажань з приводу конструкцій та іншого.
 

14.05.2019 12:16:09
0
1044

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!