Котик "Лапочка" на 8 Березня

  • Котик "Лапочка" на 8 Березня

Що подарувати на 8 Березня, яку м'яку іграшку або подушку вибрати ?!

Щороку фабрика "Копиця" готує відповіді, поради і рекомендації. В 2021-му ми розробили лінійку котиків на будь-який вік, смак і колір. Котик "Лапочка" підійде як на подарунок юної леді, так і дорослої мамі. А в сукупності з традиційними кольорами, стане незабутнім подарунком у вигляді подушки і сувенір, що прикрашає інтер'єр.

Котикм "Лапочка"Подушки котики з сердечками розроблені в 6 кольорах, з різними за кольором і виконання сердечками. Ваша дівчина любить рожевий, інтер'єр дочки прикрашений в помаранчевих кольорах ?! Ми підберемо кота до кожного перерахованого вище варіанту.

Котики "Лапочки"
Розміри котів і матеріали. Довжина подушки 41 сантиметр, висота 35, товщина 10. Основний матеріал - мікроплюш, набивка - синтетичний пух (синтепух). Використання якісних матеріалів і надійного пошиття, допускає ручну і автоматичну прання. Внаслідок чого, сувенір зможе зберігатися довгі роки, його не доведеться викидати через непривабливого зовнішнього вигляду, або розійшлися швів. А приємний мікроплюш не викличе дискомфорт, навіть після довгого сну.
Котики "Лапочки"
Подушки іграшки котики з сердечками є в наявності, доступні до замовлення вже сьогодні, готові до відправки в день замовлення оптом і в роздріб.

24.02.2021 11:53:34
0
646

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!